Drůbež se nikdy nepřejí /

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu ledničky

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Chaloupka, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Agentura VPK, 2007
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01018nam a2200229 a 4500
001 4271300000015563
005 20200614192549.0
008 0710s2007----xr ---------u-------cze-d
020 |a 978-80-7334-129-9  |q (brož.) :  |c 48.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641 
100 1 |a Chaloupka, Vladimír  |4 aut 
245 1 0 |a Drůbež se nikdy nepřejí /  |c Vladimír Chaloupka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Agentura VPK,  |c 2007 
300 |a 106 s., [12] s. obr. příl. 
520 2 |a Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu ledničky 
653 |a kuchařky  |a drůbež  |a kuchařské recepty 
910 |a BEG505 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10944  |d 10944 
993 |0 0  |1 427130031221  |4 0  |6 641_  |7 0  |9 11205  |b 0  |c 31221  |d 2012-07-10  |e 0  |f DOSP  |g 641  |h 48.00  |i Retro  |j 127  |l DOSP  |r 2022-07-19  |t 5  |w 2020-06-14  |y KN  |z DOSPEL