Drůbež se nikdy nepřejí - Chaloupka, Vladimír (Agentura VPK, 2007)
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu ledničky