Z temnot ke světlu. - Brooke, Lauren (Pony Club, 2008)
S žádným koněm neměla Amy nikdy takové potíže jako s Kavalírem. Od prvního dne, kdy ho přivezli do Srdíčka, se v boxu nervózně tiskne k zadní zdi nebo vystrašeně chodí sem a zase tam. Když se s ním Amy snaží navázat kontakt, jen cení zuby a v očích se mu zračí nedůvěra.