Nadějné zítřky. - Brooke, Lauren (Srdíčko, 2009)
Merkur byl kdysi nadaným skokanem, ale teď odmítá zdolat i ty nejmenší překážky. Amy je přesvědčená, že ho dokáže vyléčit a pomoct mu znovu v sobě najít lásku ke skákání. Bělouš ale nedělá žádné pokroky a Amy s Tomem se začnou přít o to, jak postupovat dál...