Pouta důvěry. - Brooke, Lauren (Srdíčko, 2008)
Od té doby, co Amy zemřela maminka, je Tom v Srdíčku víc než jen placený zaměstnanec - vlastně spíš patří do rodiny. S Amy společnými silami pečují o koně a starají se o provoz útulku. Kolem nich se děje tolik změn, ale Amy odmítá uvěřit, že by se něco mohlo změnit i mezi nimi. Když však potřebuje oporu při těžkých chvílích rodinné krize, najde ji právě u Toma.