Olivka, zelená víla. - Meadows, Daisy (Duhová kouzla, 2008)
Ráchel a Kristýna, které jsou na prázdninách na Dešťovém ostrově, už našly červenou vílu Rubínku a oranžovou vílu Klementýnku. Ve třetím a čtvrtém díle musejí najít žlutou vílu Šafránku a zelenou vílu Olivku. Hledání jim však znepříjemňují šotkové Serváce Mráze. Jestlipak se dívky i víly dokážou s těmito zlomyslnými kazisvěty vypořádat?