Terčina bláznivá dobrodružství. - Hlaváčková, Iva (Terčina bláznivá dobrodružství, 2009)
Prožijte další neuvěřitelné příběhy s Terkou a jejími kočičími kamarády! Terka se chce stát velkou a k tomu jí dopomůže kočičí bojovnice Agáta. Terka se dostane na znovuzrozený ostrov Nefrit a králi obrů svěří své přání, že se chce stát jednou z nich. Její osud je však napsán jinak a tak jí čeká nemilé překvapení.