Dobrodružné výpravy do minulosti. Karel IV. : příběh českého krále - Válková, Veronika (Dobrodružné výpravy do minulosti, 2011)
Vstupte s Bárou pomocí kouzelného atlasu do středověku. Dostanete se na královský hrad a zažijete nečekaná setkání a dobrodružství.