Nebe nemá dno - Androniková, Hana (Česká řada, 2010)
Próza se odehrává na třech místech zeměkoule - v amazonském pralese, v nevadské poušti a v Čechách. Andronikova nesentimentálním, autentickým způsobem reflektuje ztrátu jako nezbytnou součást života a sama se vyrovnává s možností vlastního konce tím, že jej bez výhrad přijímá