Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu : aplikace v kontextu rodinného násilí - Cimrmannová, Tereza
Publikace pro pomáhající profesionály, kteří se dostávají do role pracovníka prvního kontaktu s lidmi ve vážných krizových situacích.