Jak je důležité míti Filipa : lehkovážná komedie pro vážné lidi - Wilde, Oscar, 1854-1900 (Drama, 2024)
Konverzační komedie o lásce a námluvách ve vyšší anglické společnosti, která skýtá autorovi nepřebernou studnici inspirace.