Anděl - Topol, Jáchym, 1962- (Městská knihovna v Praze, 2024)
Novela nadějného autora o osudu mladého muže - disidenta a narkomana, který se po léčení pohybuje ve smíchovském podsvětí 90. let 20. století, vnímá změněnou atmosféru doby a hledá v ní svou naději.