Modrý a rudý : verše o vojáčcích - Šrámek, Fráňa, 1877-1952 (Poezie, 2023)
Sbírka antimilitaristické poezie významného básníka Fráni Šrámka, která je označena výmluvným podtitulem "verše o vojáčcích".