Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. - Hašek, Jaroslav, 1883-1923 (Knížky do školy, 2020)
Světově proslulý, nedokončený román českého klasika je zcela svéráznou satirou na válku a vojenské myšlení.