Na Knížecí : (pražská preludia) - Šiktanc, Karel, 1928-2021 (Současná česká poezie, 2018)
Sbírka veršů žijícího klasika současné české poezie Karla Šiktance je inspirována Prahou, která ožívá v imaginativních obrazech básníkovy paměti.