Horniny : (2014-2016) - Šiktanc, Karel, 1928-2021 (E-knihovna, 2017)
Soubor veršů žijícího klasika české poezie Karla Šiktance, představitele nejstarší básnické generace, obsahuje autorovy texty z let 2014-2016.