Hořkost ovoce : podle skutečných událostí - Monti, Barbara, 1982- (Pointa, 2025)
Příběh mladé ženy a staršího muže konfrontovaného s démony minulosti. Intenzivní a motivující čtení plné napětí, emocí a neočekávaných zvratů.