Devátý spolek - Bardugo, Leigh, 1975- (Fragment, 2024)
Temný urban fantasy román vypráví o Alex, která ve svém životě dostala druhou šanci a může studovat na prestižní univerzitě - zde však narazí na nebezpečný svět elity, tajných společností a magie.