Klimasmutek : vnitřní dovednosti do časů krize - Holasová, Jitka, 1987- (Host, 2024)
Klimatická změna neznamená jen fakta. Nese s sebou nežádoucí zkušenosti, emoce či prožitky. Jak environmentální žal uchopit, aby nebolel, radí česká novinářka a příznivkyně ekoterapie.