Jsi jedinečný - Stará, Anežka (Pointa, 2024)
Knížka s celostránkovými ilustracemi provede děti lesem plným zvířátek. V jejich příběhu naleznou poselství o tom, že každý z nás je něčím výjimečný a pro někoho důležitý.