Písařovo pole - Nesměrák, Martin, 1958- (Historický román (MOBA), 2024)
Další příběh z oblíbené série historických románů s detektivní zápletkou z počátku 13. století, ve kterém se opět setkáváme s pány ze Sichelbachu.