Vzdálená řeka - Wood, Barbara, 1947- (Klokan (Alpress), 2018)
Román americké autorky bestsellerových příběhů pro ženy barvitě rozehrává rozvětvený příběh letitého nepřátelství mezi rodinami Schallerových a Newmanových v období celého 20. století.