Jen se mnou - Young, Samantha, 1986- (Ikar, 2024)
Úvodní díl nové detektivní série. Bývalá policistka, Robyn Penhaligonová je odhodlaná vyřešit svou minulost jednou provždy. Na Skotskou vysočinu se vydává, aby poznala svého otce. Poté, co zjistí, že mu hrozí nebezpečí, zůstává, aby ho chránila.