Vražedná krása - Černá, Jaroslava, 1959- (Historické krimi, 2023)
Historická detektivka, odehrávající se v sedmnáctém století, přináší další případ soudního vyšetřovatele Borka, který tentokrát pátrá po vrahovi významného šlechtice - apelačního rady Daniela Kaprštejna.