Ostatní matky - Faulkner, Katherine (Vendeta, 2024)
Thriller anglické autorky vypráví zprvu idylický příběh matky na mateřské dovolené, která úplnou náhodou narazí na nevyřešený případ, který by mohl pomoci její skomírající kariéře novinářky.