Život začíná po přechodu - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2024)
Oblíbená autorka řady autobiografických humorných vyprávění opět s nadhledem komentuje dění kolem sebe i ve světě a vypráví o svých příhodách a dobrodružných cestách.