Prokletý princ - Watt, Erin (Baronet, 2024)
Druhá část volné romantické řady Royalové. Reed Royal má vše, co by si mohl přát: vzhled, postavení, peníze. Dívky na elitní akademii Astor Park stojí frontu, aby si s ním mohly vyrazit, a kluci mu závidí...