Divné děti a smutná kočka - Soukupová, Petra, 1982- (Host, 2023)
Volné pokračování psychologicky laděného příběhu. Mila s Petrem se tentokrát během prázdnin seznámí s novými dětmi od sousedů. Společně pak prožijí velké dobrodružství.