Natálka a svět vzhůru nohama - Burdová, Anna (Čteme s radostí, 2019)
Příběh holčičky Natálky, která se o svých osmých narozeninách dozvídá, že se tatínek odstěhoval, protože si našel jinou paní a s tou chce teď žít.