Farma zvířat - Forero, María Teresa (Světová četba pro školáky. Modrá řada, 2023)
Převyprávění klasického románu o statku, v němž hospodářská zvířata převzala veškerou moc. Text je výrazně zjednodušen, doplněn celostránkovými ilustracemi.