Jsem jejich bůh - Pánek, Josef, 1966- (Argo, 2022)
Působivý román laureáta prestižní ceny Magnesia Litera, v němž autor v důkladném psychologickém záběru zkoumá postavení člověka v neznámém prostředí a jeho splynutí nebo naopak neschopnost soužití s cizím světem.