Tajná dvojka A + B. - Smolíková, Klára, 1974- (Fragment, 2021)
Další kniha napínavé série o dvojici mladých detektivů a jednoho neobyčejného psa. Tentokrát se snaží přijít na kloub zločinu na bojišti.