Prázdniny za všechny prachy - Kaurin, Marianne, 1974- (Host, 2023)
Ina má obvykle všechno dobře spočítané. Letošní prázdniny ale vůbec nezapadají do jejích plánů. Upřímné mnohovrstevnaté vyprávění přináší aktuální témata jako vyloučení, sebepřijetí, sociální sítě a jejich vliv na lidské vztahy.