Oblíbené příběhy - Regan, Lisa, 1971- (Moje první čtení (Sun), 2017)
Tato krásně ilustrovaná knížka pohádek na dobrou noc je psána velkými písmeny, aby podpořila čtenářské schopnosti vašeho dítěte a postupně obohacovala jeho slovní zásobu