Výjimečná - Gillerová-Brezníková, Katarína (Motto, 2023)
Román pro ženy od slovenské autorky představuje mladou hrdinku Dianu, kterou sice poznamenal rozvod rodičů, ale přesto se snaží uvěřit v lásku a najít své štěstí.