Ulice slávy : sága rodu Caldwellů - O'Hara, Kate (Ikar, 2023)
Další část ságy rodu Caldwellů a další osudy Franka a Harriet - filmového producenta a dědičky velkého rejdařství, to vše na pozadí hvězdného Hollywoodu dvacátých let minulého století.