Stručná historie věčného života - Kalfar, Jaroslav (Kniha Zlin, 2023)
Dystopický román z blízké budoucnosti se sklonem k satiře vykresluje děsivý svět budoucnosti, kde naše životy ovlivňují moderní technologie a hranice mezi člověkem a strojem se stírá.