Nepohodlný policajt - Spurný, Jaroslav, 1955- (Skutečné zločiny, 2023)
Bývalý policista vzpomíná na období devadesátých let minulého století, kdy se zapojil do boje proti organizovanému zločinu a na základě falešného obvinění se ocitl ve vazbě.