Rudá Tygřice - Zhao, Amélie Wen (CooBoo, 2022)
Pokračování dívčí fantasy série o princezně Aně, která má dar ovládat krev. Poté, co byla obviněna z vraždy svého otce, musela se spojit s Ramsonem, aby dokázala svou nevinu. Nyní se jejich cesty opět spojí, aby unikla pomstě císařovny Morganyi.