Dvůr mrazu a hvězd - Maas, Sarah J., 1986- (CooBoo, 2023)
Čtvrté pokračování young adult fantasy řady Dvůr trnů a růží je variací na pohádkový námět krásky a zvířete a staví odvážnou Feyre před nová dobrodružství, rozhodnutí a hrozby.