Vražda pro štěstí - Zábrana, Jan, 1931-1984 (Leda, 2022)
Detektivní román zavádí čtenáře do třicátých let 20. století do malebných putyk a tančíren starého Žižkova a mezi literární snoby z lepší společnosti.