Vrah andělů - Mayne, Andrew, 1973- (Euromedia Group, 2022)
Agentka FBI Jessica Blackwoodová je přesvědčená, že její komplikovaný život talentované kouzelnice už patří minulosti, jenže pak její nadání podrobí té nejtěžší zkoušce vrah se zdánlivě nadpřirozenými schopnostmi.