Pohřbená tajemství - Finder, Joseph, 1958- (Mystery Press, 2019)
V dalším detektivním thrilleru bude soukromý vyšetřovatel Nick Heller řešit únos dospívající dcery svého přítele, multimilionáře Marcuse. Krutí únosci nešťastnou dívku pohřbí zaživa.