Rozinka : novela o osudu a naději - Holásková, Kamila, 1959- (XYZ, 2019)
Mladinká Julie pracuje jako pečovatelka v domově pro seniory a se svým životem moc spokojená není. Během seznamování se s těžkými životními osudy starých lidí však postupně mění své životní priority.