Tom Gates. - Pichon, Liz (Brio, 2020)
Další kniha humorných zápisků školáka Toma, který má neustálá nedorozumění se svými učiteli, rodiči i sestrou. Příběh je provázený množstvím ilustrací komiksového typu.