Indián : zpráva o archetypu - Pjér La Šé'z, 1963- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2015)
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace.