Tajemství karet - Gaarder, Jostein, 1952- (Albatros, 2020)
Na cestě za ztracenou maminkou provází dvanáctiletého chlapce tajuplný příběh o ostrově oživlých karet, který se prolíná zvláštním způsobem do reality.