Hodina po půlnoci - Körnerová, Hana Marie, 1954- (Baronet, 2017)
Dcera pařížského notáře Fabiena Maréchalová spěchá za umírajícím otcem, riskuje cestu za tmy a její kočár je v husté vánici přepaden. Dívka vyvázne jen o vlásek a po návratu domů zjišťuje, že útok kdosi objednal. Její život se od základu změní.Fabiena krůček po krůčku rozplétá síť politických i milostných intrik, sahajících hluboko do minulosti. Nakonec narazí i na pečlivě skrývané rodinné tajemství, jehož odhalení vyvolá sérii zločinů...