V jednom zapadlém koutě galaxie - Chambers, Becky, 1985- (Host, 2022)
Čtvrté volné pokračování sci-fi série Poutníci zachycuje svět nehostinné, ale významné planety Gora, na jejíž tranzitní stanici vzhledem k závažné technické nehodě na oběžné dráze nedobrovolně tráví čas tři cizinci.