Smrt staré Maši - Maňák, Vratislav, 1988- (Host, 2022)
Sbírka povídek současného českého autora. Autor si pohrává s mnoha mýty a situacemi v naší historii, které se nestaly, ale mohly, nebo naopak staly, ale úplně jinak.